НОВА ПЕЧІНКА

НОВА ПЕЧІНКА

НОВА ПЕЧІНКА

Форма випуску:

Капсули № 30

Рекомендацii:

• Попереджує захворювання печінки та жовчовивідних шляхів.
• Знижує ризик утворення каменів у печінці та жовчних протоках.
• Нормалізує мікрофлору кишечника: стимулює ріст біфідо- та лактобактерій.
• Сприяє відновленню печінкових мембран.
• Відновлює захисті сили організму.

Опис:

ПЕЧІНКА – найбільша залоза і найбільший "фільтр" в нашому організмі. Саме вона дає організму можливість повноцінно жити, нейтралізує негативний вплив алкоголю, ліків, довкілля, поганого харчування - трансформує  токсини і ксенобіотики, у тому числі лікарські речовини, сприяючи їх виведенню з організму. У печінки є феноменальна здатність до відновлення клітин. Але, коли ця функція порушується - внаслідок хвороб – треба допомогти відновити клітини печінки.

До порушення функції печінки можуть призвести прийом ліків, алкоголю, екологія, жирна та смажена їжа, віруси. Сильно ранить печінку негативні емоції і стрес.
 
ЗАХИСТ ТА ВІДНОВЛЕННЯ ПЕЧІНКИ
«НОВА ПЕЧІНКА» від ТМ «Аптека природи» - це новий сучасний комплекс, що містить повноцінний набір компонентів для відновлення клітин печінки і нормалізації мікрофлори кишечника: лецитин (фосфоліпіди), лактулозу, інулін. Має гепатопротекторну та помірну жовчогінну дію. Нормалізує біосинтез фосфоліпідів, що попереджує жирове переродження печінки, сприяє регенерації мембран, збільшує детоксикаційну здатність печінки і, таким чином, нормалізує її функцію.
Необхідно знати, які саме компоненти допомагають печінці.
Лецитин– джерело природних фосфоліпідів: відновлюють цілісність клітинних мембран; запобігають жировій дистрофії печінки; знижують її чутливість до ушкоджень.
Лактулоза: володіє біфідогенною дією: стимулює ріст біфідо- та лактобактерій; стимулює холестериновий обмін; знижує ризик розвитку атеросклерозу; полегшує виведення калових мас.
Інулін: регулює ліпідний та вуглеводний обміни; покращує діяльність імунної системи; знижує рівень інсуліну та цукру в крові

Рекомендуєтьсядо дієтичного раціону харчування як додаткове джерело фосфоліпідів, вуглеводів з метою профілактики захворювань печінки та жовчовивідних шляхів. Знижує ризик утворення каменів у печінці та жовчовивідних шляхах, стимулює ріст біфідо - та лактобактерій та пригнічує діяльність хвороботворних бактерій у кишечнику. Сприяє відновленню печінкових мембран, має гепатопротекторну та помірну жовчогінну дію.
Форма випуску. Капсули з масою вмісту 0,35г № 30 в блістері.
Склад. Капсула містить: лецитин (фосфоліпіди), лактулоза, інулін.
Спосіб застосування.Вживати дорослим по 2 капсули 2 рази на добу під час вживання їжі. Курс споживання – 15 днів. При необхідності курс повторити 2-3 рази на рік.
Протипоказання. Підвищена чутливість до окремих компонентів.
Застереження.При одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів перед вживанням добавки необхідно проконсультуватися з лікарем. Вживати згідно з рекомендаціями фірми-виробника та лікаря-дієтолога.

   
Якщо у вас
•    печія, гіркота в роті
•    пожовтілі білки очей
•    жовтяниця шкіри
•    втрата апетиту
•    біль у правому підребер'ї
•    почуття перевтоми, слабкості
•    авітаміноз серед літа    
 - перевірте печінку
 Якщо ви •    роздратовані
•    стали слізливими
•    раптом набрали вагу   
  - перевірте печінку

Що "любить" печінка
Перш за все її "другом" є здорова їжа. Повсякденними продуктами на вашому столі мають бути морква, капуста (ліпше білокачанна і цвітна), буряк, помідори, огірки, кабачки, гарбуз, петрушка, кріп. З білкових продуктів переважно нежирна риба (форель, тріска, судак, короп), з м’яса – телятина або індичка. Корисні нежирні молочні продукти: сири, кефір, свіже молоко, а також не круто зварені яйця. Зі всіх продуктів харчування найцінніший продукт для печінки – це мед. Борщі та супи мають бути ненаваристими та без гострих приправ. Салати, рагу слід заправляти рослинною олією. Воду необхідно пити очищену через фільтр або джерельну.
Що не "любить" печінка
А не "любить" печінка маринованого, копченого, солодкого, гострих страв, оцту, гірчиці, хрону, редьки, часнику, сала, жирного м’яса (особливо свинини й баранини), м’яса гусака і качки, кислих ягід та фруктів (журавлини, ківі), щавлю, бобових, міцної кави без молока, газованих, спиртних напоїв, включаючи пиво.

Про дієти.Різка втрата ваги - для печінки набагато більш сильний удар, ніж повільне ожиріння, наприклад. Коли ви різко худнете, то накопичений жир активно надходить у кров, а далі вже в печінку. Оскільки клітини печінки не можуть впоратися з наплинувшим жировим потоком, вони пошкоджуються, а деякі навіть гинуть. Це призводить до порушення функцій печінки та її хвороби. Норма "спокійного" схуднення - не більше 1 кг в тиждень.