Клітковина гарбуза

Клітковина гарбуза

Клітковина гарбуза

Форма випуску:

Капсули № 90, № 300, поршок 150г.

Рекомендацii:

• при гельмінтних інвазії;
• для поліпшення обмінних процесів;
• як засіб, що виводить токсичні речовини і надлишок холестерину;
• при ожирінні;

Опис:

Рекомендується: до дієтичного раціону харчування як додаткове джерело клітковини, вітамінів групи В, С, жирних кислот, каротиноїдів, флавоноїдів, мікро - і макро елементів (калія, органічного цинку, заліза, кальцію, фосфору) з метою поліпшення обмінних процесів в організмі. Має протизаппальні, антігельмінтні, проти діабетичні дії. Має здатність адсорбувати і виводити з організму токсичні речовини, надлишок холестерину. Рекомендується при гельмінтних інвазіях і ожирінні.
Склад: клітковина гарбуза.
Спосіб вкорстання: вживати дорослим по 5 капсул 2 рази в день за 30-40 хв. до їжі. Курс вживання - 30 днів. При необхідності курс повторити 2-3 рази на рік.
Протипоказання: підвищена чутливість до окремих компонентам.
Застереження: при одночасному вживанні будь-яких лікувальних засобів перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікаркою.

Клітковина: груба їжа для міцного здоров'я!

Для нормальної життєдіяльності людині необхідно отримувати білки, вуглеводи, жири, вітаміни, мікроелементи і клітковину.
Клітковина — харчові волокна:
• Полісахарид, що дає при повному гідролізі глюкозу; входить до складу більшості рослинних організмів, будучи основою клітинних стінок. Полісахариди необхідні для життєдіяльності тваринних і рослинних організмів. Вони є одним з основних джерел енергії, що утворюється в результаті обміну речовин організму. Вони беруть участь в імунних процесах, забезпечують зчеплення кліток в тканинах, є основною масою органічної речовини в біосфері.
• Складова частина рослинної їжі, яка не перетравлюється в організмі, але грає величезну роль в його життєдіяльності. Очищає шлунково-кишковий тракт і підсилює його діяльність, що в результаті надає благотворну дію майже на всі розлади травлення. По своїх видах ділиться на розчинну і нерозчинну клітковину. Дослідження показали, що клітковина є невід'ємною частиною здорового харчування. По-іншому також називають харчовими волокнами.
• Рихла багата жиром сполучна тканина; Жирова тканина.

У клітковині немає вітамінів, мінералів або інших живильних речовин. Це рослинні волокна, трудноусвояємиє і неперетравлювані. Проте, саме вона гарантує хороше травлення, захищає від ряду захворювань і допомагає безболісно скинути вагу.
У чому ж її секрет?
Клітковина допомагає запобігти розвитку діабету: вона значно знижує рівень цукру в крові. Також допомагає стежити за станом здоров'я і регулювати меню, якщо діабет вже має місце бути.
Клітковина є одним з найдієвіших способів зниження рівня холестерину (харчові волокна сприяють виведенню холестерину з організму, причому «шкідливій» фракції холестерину, що важливе при порушенні жирового обміну, атеросклерозі, гіпертонічній хворобі, ішемічній хворобі серця) і, як наслідок, зменшує ризик появи серцево-судинних захворювань.
У людей, що регулярно вживають достатню кількість клітковини, рівень холестерину на 60% нижчий, ніж в тих, хто ігнорує рослинну їжу. Допомагає впоратися з багатьма функціональними і запальними захворюваннями кишечника, а також запобігти їм в майбутньому.
Один з найефективніших способів профілактики раку товстої кишки.
Клітковина знижує вагу як безпосередньо (зменшує жирову масу), так і побічно (через очищення кишечника і поліпшення травлення).
Насіння гарбуза.
У народній медицині насіння гарбуза відвіку використовується як глистогінний засіб проти різних стрічкових і круглих глистів. При цьому вона не надає жодної шкідливої дії.
Властивості:
Клітковина гарбуза володіє протизапальною, антитоксичною, протиалергічною, іммуномодулюючою, протипухлинною, протиглистовою, ранозагоювальною, протинабряклою, жовчогінною, сечогінною, антисклеротичною діями; активізує травлення, нормалізує водно-сольовий обмін; проводить очищення організму на тканинному рівні.
Рекомендації: 
*для відновлення водно-сольової рівноваги; при затримці води в організмі і захворюваннях, що супроводяться набряками; 
*при різних інвазіях гельмінтів (глистів) і простих; 
*для профілактики аденом, онкологічних захворювань і туберкульозу; 
*при мастопатіях, аденомах, фібромах, кистозах;
*при запальних і іммуно-запальніх захворюваннях опорно-рухового апарату: подагрі, артритах (у тому числі ревматичного походження), артрозу, остеохондрозу; 
*при запальних захворюваннях статевої сфери (простатітов, аднекситів, сальпінгітів); 
*при захворюваннях нирок і сечовивідних доріг (пієлонефритів, гломерулонефрітов, циститів, уретритів); 
*при желчекаменной і сечокам'яній хворобі.

Переваги прийому клітковини гарбуза в капсулах ТМ «Аптека природи» очевидні: зручність у вживанні; корегувальна здатність (оболонка капсул допомагає приховати неприємний смак клітковини). Направлена (локальна) дія (у міру проходження по травному тракту  капсула поступово розчиняється, і вміст капсули потрапляє відразу в шлунок); висока стабільність (оболонка капсул забезпечує ізоляцію компонентів від несприятливих чинників довкілля, тим самим покращує їх якість).