Олія з плодів шипшини

Олія з плодів шипшини

Олія з плодів шипшини

Форма випуску:

Капсули № 75

Рекомендацii:

- має загальнозміцнюючі, антиоксидантні, відновлюючи, протизапальні, імуномоделюючі властивості.
- сприяє підвищенню опірності організму, покращенню обмінних процесів.

Опис:

Склад. Капсула містить: олія з плодів шипшини.
 
Шипшина не тільки красива рослина з пахучими квітами, а й корисний цілющий засіб, з плодів якого роблять олію. У рослинному світі плоди цієї рослини мають найбільшу вітамінну активність.

Олія з плодів шипшини містить такі біологічно активні речовини, як насичені і ненасичені жирні кислоти (лінолева, ліноленова та ін), каротиноїди, вітаміни A, C, E, F, солі заліза, кальцію, марганцю, фосфору, магнію, мікроелементи (мідь, стронцій, молібден) і багато іншого.

Олію з плодів шипшини використовують як:
- Полівітамінний,
- Загальнозміцнюючий,
- Відновлюючий,
- Протизапальний,
- Імуномодулюючий,
- Поживний,
- Антибактеріальний,
- Тонізуючий засіб.
Вона сприяє поліпшенню обмінних процесів і підвищенню опірності організму, також рекомендується для підвищення розумової та фізичної діяльності, покращує функціональний стан органів зору, має жовчогінну дію.

У людей, які постійно вживають олію з плодів шипшини спостерігається нормально вміст холестерину в крові, що саме по собі здатне зупинити розвиток серцево-судинних захворювань. Також використовують при гіпо-та авітамінозах, атеросклерозі, різних інфекційних захворюваннях, при цинзі, недокрів'ї, загальному занепаді сил, виразках шлунково-кишкового тракту, хворобах печінки, нирок, шлунка, жовчного і сечового міхурів. І навіть використовують цю олію в якості ефективного антидепресанту для підняття духу, і як засіб який запобігає ранньому старінню організму. Перераховувати можна нескінченно, настільки унікальний цей продукт.


    Оleum Rosae  
Шипшини є, безсумнівно, найкращим джерелом аскорбінової кислоти, зміст якого в цій рослині вище, ніж навіть у чорній смородині або в цитрусових. Ось чому шипшина використовується як один з найбільш ефективних і кращих засобів для профілактики застуди, а так само для зміцнення жіночого імунітету, особливо це стосується весняних і зимових пір року. За допомогою олії шипшини можна підтримати оптимальний вітамінний баланс в організмі, а також вилікувати такі хвороби як виразки шлунково-кишкового тракту, хвороби печінки, нирок, жовчного і сечового міхура, а так само знизити вміст холестерину в крові.

Олія з плодів ШИПШИНИ ТМ «Аптека природи» випускається у формі капсул  75, використовувати які значно легше.
Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело есенціальних поліненасичених жирних кислот, вітамінів , групи В, каротин). Має загальнозміцнюючі, антиоксидантні, репаративні, протизапальні, імуномодулюючі властивості. Сприяє стимуляції неспецифічної резистентності організму, поліпшення обмінних процесів.

Спосіб застосування. Дорослим по 3 капсули 0,5 г три рази на день за годину до їжі протягом 1-2 місяців. При необхідності курс повторюють.

Застереження. Не використовувати як замінник повноцінного і збалансованого харчування. Не перевищувати рекомендованої добової дози. При одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів і перед вживанням добавки дієтичної необхідно проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання. Вагітність, період лактації, підвищена чутливість до компонентів продукту, жовчокам'яна хвороба.