Жир з печінки АКУЛИ

Жир з печінки АКУЛИ

Жир з печінки АКУЛИ

Форма випуску:

Капсули № 75

Рекомендацii:

- сприяє зниженню рівня холестерину;
- має антиоксидантні та імуномоделюючі властивості.

Опис:


За останні кілька десятків років учених зацікавили корисні властивості жирів, одержуваних з морських риб, акул і ссавців. Хоча раніше, протягом багатьох років учені вважали, що секрет чудової імунної системи знаходиться в акулячому хрящі, в даний час встановлено, що головним джерелом неймовірного імунітету акули є її печінка. Сьогодні жир печінки акули відомий як ефективний профілактичний і лікувальний засіб.



Жир з печінки акули позитивно впливає на:
  • серцево-судинну систему,     
  • шлунково-кишковий тракт,
  • опорно-руховий апарат.
Надає:
  • загальнозміцнюючу,     
  • імуномодулюючу,
  • протизапальну,
  • мембранопротекторну,
  • гіполіпідемічну,
  • антиагрегантну,
  • гіпотензивну,
  • антиоксидантну дію.
Сприяє:
  • зниженню рівня холестерину крові,     
  • поліпшенню зору,
  • уповільненню процесів старіння,
  • відновленню організму після перенесених захворювань і стресів,
  • оздоровленню і захисту всього організму.
Звичайно, жир печінки акули не є панацеєю, яка вилікує всі хвороби. Однак потрібно зазначити, що він, один з найбільш ефективних засобів для зміцнення імунної системи. Ми часто забуваємо про елементарну профілактику, сезонний прийом вітамінних або загальнозміцнюючих засобів. У наш час не варто уникати настільки простих речей, особливо потрібно звернути на це увагу людям які проживають в екологічно несприятливій місцевості, а також жителям мегаполісів, адже жир печінки акули є одним з лідерів натуральних профілактичних засобів з особливо активним впливом саме на імунітет, що має особливе значення.

Включення жиру печінки акули в раціон у вигляді капсул підвищує неспецифічну імунну реакцію, збільшуючи число лейкоцитів, найважливіших компонентів імунної системи організму. Підвищена імуннореактивність забезпечує опір організму до застуд, грипу і звичайних інфекцій, а також хронічних захворювань, пов'язаних з порушенням діяльності імунної системи.

ЖИР З ПЕЧІНКИ АКУЛИ в капсулах №75 рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою загального зміцнення організму. Сприяє зниженню рівня холестерину. Маэ антиоксидантні та імуномодулюючі властивості.

Склад
. Капсула містить: жир з печінки акули (чорноморського катрана).
 
Спосіб застосування. Дорослим по 3 капсули 0,5 г три рази на день після їжі протягом 1-2 місяців. При необхідності курс повторюють.

Особливості застосування. Вживати згідно з рекомендаціями фірми-виробника та лікаря-дієтолога.

Протипоказання. Вагітність, період лактації, підвищена чутливість до компонентів продукту.