Фламуліна

Енокітаке, гриб, відомий ботанікам під іменем фламмуліна бархатиста або зимова опенька. В 60-х роках минулого сторіччя в Японії була опублікована статистика з ракових захворювань в провінції Нагано. За цією статистикою виходило, що населення, яке живе тут, хворіє раком менше, ніж в інших районах Японії. В Нагано фермери традиційно займаються вирощуванням і вживанням в їжу улюбленого гриба фламмуліна. Взявши за остову ці два факти, уродженець Нагано, японський учений Тецуро Ікекава (Tetsuro Ikekawa) почав в 1969 році дослідження протипухлинних властивостей цього гриба. Свою роботу він описав у статті Протипухлинна активність водних витяжок з їстівних грибів »в журналі« Дослідження Раку »(Antitumor Activity of Aqueous Extracts of Edible Mushrooms Cancer Res 1969; 29: 734-735. Published online March 1, 1969.). В процесі роботи професор Ікекава виділив з фламмуліна кілька протипухлинних речовин. Найвідоміші на сьогоднішній день - це бета-D глюкан фламмуліна і Профламін (PRF) - глікопротеїн. Механізм дії фламмуліна і Профламіна різноманітний:
1. Пробудження протипухлинних клітин від сну - активація специфічного протипухлинного клітинного імунітету.
2. Блокують зростання кровоносної системи пухлини.
3. Запускають «самогубство» ракових клітин - відновлення нормальної запрограмованої загибелі ракової клітини - апоптозу.

Склад: 1 пакет: сухий порошок фламмуліни 100%.

Рекомендації: рекомендується як додаткове джерело біологічно активних речовин (полісахаридів, пептидів, поліфенолів, меланінів, вітамінів А, В1, В2, В3, мікро-і макроелементів, амінокислот) для зміцнення серця, судин, передміхурової залози і загального зміцнення організму. Сприяє зміцненню організму.

Спосіб вживання:
1 пакет (2 г) залитий 100 мл гарячої води і настоювати впродовж 8 годин, вживати в два прийоми на день за 30 хвилин до їжі. Перед вживанням порадитися з лікарем.