ГЕРИЦІЙ

Герицій володіє не тільки прекрасними смаковими якостями і приємним ароматом, але і лікувальними властивостями: виявляє протипухлинну активність, допомагає при хронічному гастриті, виразці і раку шлунка та стравоходу, хронічному бронхіті, використовується для лікування хвороби Альцеймера, оскільки має здатність відновлювати роботу нервових клітин. У традиційній китайській медицині геріцій використовують для лікування внутрішніх органів, гриб стимулює переварювання їжі, покращує загальне самопочуття і сприяє поліпшенню обміну речовин. За хімічним складом, плодові тіла і міцелій геріція шиповатого складаються, в основному з вуглеводів і протеїнів, крім того містять незначну кількість жирів і мінеральних компонентів. Поживний склад визначають вільні амінокислоти і вуглеводи. Герицій шиповатий містить вітаміни В1 і В2, нікотинову кислоту і ергостерол (провітамін D2). Широко відомо, що гриби, що містять ергостерол, як у висушеному вигляді, так і у вигляді різних екстрактів, навіть в невеликих дозах, сприяють адсорбції і метаболізму кальцію в організмі. Тому їх вживання є прекрасною профілактикою остеопорозу. Відомо, що нуклеотиди і нуклеозиди, зазвичай містяться в грибах, такі як аденозин і ін., Володіють тромболітичної активністю, крім того ці ж з'єднання ефективні при профілактиці інфарктів.

Склад:
1 пакет: сухий порошок Геріція 100%

Рекомендації: рекомендується як джерело біологічно активних речовин (полісахаридів, ергостеролу, глюканів, поліфенолів, вітамінів групи В, В2, мікро-і макроелементів, амінокислот, хітину) для зміцнення кишечника і нервової системи, суглобів , і загального зміцнення організму. Сприяє підвищенню імунітету.

Спосіб вживання: 1 пакет (2 г) залитий 100 мл гарячої води і настоювати впродовж 8 годин, вживати в два прийоми на день за 30 хвилин до їжі. Перед вживанням порадитися з лікарем.