Пшеничні висівки

Пшеничні висівки ТМ "Аптека природи" містять значну кількість клітковини, вітаміни (А, Е, В1, В2, В3, В6, В9), різні макро - і мікроелементи (наприклад, цинк, сірку, марганець, мідь, фосфор, йод, магній, кальцій).

Цей хімічний склад дозволяє пшеничним висівки:
- брати активну участь в обмінних процесах організму (білковому, жировому, водно-сольовому, енергетичному);
- брати участь у регуляції роботи нервової, травної, м'язової, серцево-судинної і м'язової систем;
- покращувати зовнішній вигляд і загальний стан волосся, нігтів і шкіри;
- надавати очищаючу дію (виводити токсини і шлаки);
- запобігати онкологічним захворюванням;
- запобігати і лікувати дисбактеріоз;
- сприяти поліпшенню зору;
- сповільнювати підвищення рівня цукру в крові;
- зміцнювати імунітет в цілому;
- оберігати від переїдання і, як наслідок, від набору зайвих кілограмів.

Цей набір корисних властивостей обумовлює необхідність обов'язкового включення пшеничних висівок в раціон. Слід враховувати лише те, що на початкових етапах прийому цього продукту варто обмежитися 1-2 чайними ложками в день. З часом максимальна добова доза повинна збільшитися до 2-3 столових ложок в день (ЗА ДІЄТОЮ ДЮКАНА).

Пшеничні висівки бажано поєднувати з будь-якими іншими продуктами. Наприклад, додавати їх в кашу, тісто, салати, фарш, напої (компоти, киселі, коктейлі, кефір). Перед тим як додати висівки в блюдо їх необхідно залити гарячою водою і залишити набухати приблизно на 30 хвилин. Потім воду злити і використовувати набряклі висівки за бажанням.